Volkswagen caddy en Trasnporter weer terug als Economy edition

29 maart 2017 om 14:25

Ondernemers die op zoek zijn naar goede deal voor het beste gereedschap kunnen nu bij Bedrijfsauto leasen direct terecht voor de Economy Editions van de Caddy en de Transporter. Deze tijdelijk verkrijgbare bestsellers hebben een complete standaarduitrusting.
De complete standaarduitrusting van de Caddy Economy Edition is een belangrijk extra pluspunt waarmee Volkswagen dit model scherp in de markt zet. Zo  beschikt hij standaard over een grote schuifdeur rechts en zijn de ramen en buitenspiegels elektrisch verstelbaar. Voor comfort op maat zijn zowel de bestuurdersstoel als de bijrijdersstoel in hoogte verstelbaar en is Climatic airco inbegrepen. Ook Radio Composition Audio met telefoonvoorbereiding is standaard. Elke Caddy Economy Edition is bovendien zonder meerprijs connected via de Mijn Volkswagen bedrijfswagen app. De Caddy Economy Edition is voorzien van een sterke dieselmotor en is leverbaar vanaf 13.995 euro.
De Volkswagen Transporter Economy Edition met keuze ui standaard L1 en extra lange L2 wielbasis is eveneens in een gelimiteerde oplage beschikbaar. De standaarduitrusting is zeer compleet met een schuifdeur rechts, Elektrisch Pakket, climatic airco, radio composition Audi met telefoonvoorbereiding, comfort bestuurderstoel en een tussenschot met ruit. Ook de Transporter Economy Editions zijn zonder meeprijs connected. De prijzen starten bij 19.395 euro en de vanaprijs voor de L2-uitvoering bedraagt 22.495 euro. 

Terug naar overzicht

Meer informatie over

 • Operational Lease

  Deze leasevorm is de meest gekozen leasevorm in Nederland. Bij operational lease wordt de lease auto gefinancierd door de leasemaatschappij waardoor het risico voor rekening is van de leasemaatschappi...

  Lees meer over Operational Lease >
 • Financial Lease

  Een efficiënte manier van leasen voor de calculerende ondernemer. Financial lease is uitermate geschikt voor de startende en/of ervaren ondernemers die maximaal willen profiteren van de vele fiscale v...

  Lees meer over Financial Lease >

Nieuws

Waarom Auto leasen bij Bedrijfsauto Leasen?
 • Scherp geprijsd
 • Servicegericht
 • Transparant
 • Alle merken & modellen
 • Maatwerk
 • Volledig onafhankelijk